Politka Privatnosti

Camino Krk poštuje vašu privatnost i posvećen je zaštiti osobnih podataka koje nam pružate. U ovoj politici privatnosti objašnjavamo koje podatke prikupljamo, zašto ih prikupljamo, kako ih koristimo i štitimo te vaša prava u vezi s tim podacima.

Koje podatke prikupljamo?

Prikupljamo osobne podatke koje nam izravno pružite, kao što su vaše ime, adresa, e-mail adresa i telefonski broj. Također prikupljamo podatke o vašim aktivnostima na našoj web stranici, poput pregledanih stranica i preuzetih materijala.

Zašto prikupljamo podatke?

Prikupljamo vaše osobne podatke kako bismo vam omogućili pružanje usluga, odgovorili na vaše upite, dostavili vam relevantne informacije o našim proizvodima i uslugama te poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici.

Kako koristimo podatke?

Vaše osobne podatke koristimo samo u svrhu za koju su nam pruženi, osim ako ne pristanete na drugu uporabu. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama bez vašeg pristanka, osim ako je to zakonski propisano.

Kako štitimo vaše podatke?

Poduzimamo sve razumne mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, zlouporabe i gubitka. Vaše podatke čuvamo na sigurnim poslužiteljima za koje smo sigurni da su zaštićeni.

Vaša prava

Imate pravo pristupiti, ispraviti, ograničiti ili obrisati svoje osobne podatke koje imamo o vama. Imate pravo podnijeti prigovor na našu obradu vaših osobnih podataka, pravo na prenosivost podataka i pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu.

Kontakt

Za sva pitanja u vezi s našom politikom privatnosti ili za ostvarivanje vaših prava, kontaktirajte nas putem e-maila ili pošte navedenih na našoj web stranici.